Om os

Vi er to kreative sjæle, som har en umættelig passion for at skabe, designe og udvikle. En passion som kan findes tilbage igennem flere generationer i vores familie.

Vi er nysgerrige, ivrige for at lære nye teknikker og elsker at gå i dybden med alt hvad vi sætter os for.

Smykkefremstilling har igennem mange år haft en stor interesse hos os begge, men har i de senere år vokset massivt og vores bevågenhed for faget ser ikke ud til at stoppe. 

Christine Tofte

Christines første berøring med smykkefremstilling ligger tilbage i 1999 på skoleophold i USA, i Salt Lake City, hvor hun fulgte et 3 måneders forløb, der gjorde det muligt, at få en fornemmelse for flere basisteknikker, samt at få et indblik i de mere avancerede fremstillingsformer.

Efterfølgende har hun taget en uddannelse indenfor produkt design, med fokus på den kreative og passionerede tilgang til opgaver og projekter.

JeanneTofte

Jeanne har i mange år designet og syet tøj, indrettet private hjem, såvel som mindre virksomheder.

Hun har dermed stor materiale forståelse og kan finde skønne sammensætninger, der får enkle designs til at få et helt unikt udtryk.

Vi går meget op i kvalitet og bæredygtighed.

Alle vores smykker er håndlavede på eget værksted, og fremstilles kun ved brug af ædelmetaller, og særligt udvalgte ædelstene.
Smykkerne fremstilles derfor på bestilling.

Vi har et ønske, om et tæt samarbejde med dig, så vi sammen kan skabe det personlige smykke, som netop du går og drømmer om.

Smykkerne prisfastsættes ud fra det enkelte smykke. De viste priser, er dermed pris for det viste smykke og der kan forekomme enkelte prisjusteringer ved ny-produktioner.
Alle smykker kan fremstilles i sølv og guld 14 kt eller 18 kt. Vi hører gerne fra dig.

Vi hører gerne fra dig. Ring eller skriv for fremvisning af udvalgte smykker, designforløb, forespørgsel på priser og meget mere.

Vi er medlem af ForceTechnology udpeget af de danske myndigheder som ædelmetal kontrollen i Danmark.

Vores smykker stemples med TS og metallets kvalitets.

Jeanne Tofte    Christine Tofte
Tlf. 21700294   Tlf. 22248481

Danske Bank konto. Reg.3409 konto 1261539